Novosti

Kreativna mama osmislila genijalne stvari za djecu

BSI supermame 1

by SUPERMAME

U moru dostupnih stvari za djecu brend simpatičnog naziva Baby sleep IGLOO, kojeg je osmislila jedna kreativna mama, zaista je pravo osvježenje među gotovo istim ponudama trgovina s dječjom opremom.

Da beba mirno prespava cijelu noć san je svake mame (a i tate), no rijetki su roditelji tako sretni. Čest razlog bebina buđenja tijekom noći je otkrivanje, pa mame i tate stalno moraju dežurati kad bi se beba probudila ne bi li je pokrili i ponovno uspavali. Upravo je takvo osobno iskustvo potaknulo jednu mamu da to promijeni uz jedinstven izum i istoimeni brend Baby sleep IGLOO.

ideja nastala ”preko noći”

​Iza ovog neodoljivog brenda stoji poduzetna mama Mihaela, ujedno i bivša menadžerica prodaje u velikoj korporativnoj tvrtki. Dobivši dva sinčića, odlučila je dati otkaz i posvetiti se njima, no uslijed neprospavanih noći na pamet joj je sinula nevjerojatna ideja – proizvod kakvog još nema na tržištu, a koji će djeci i roditeljima omogućiti mirniji san.

Stoga je odlučila patentirati revolucionarni izum, Baby sleep IGLOO, za koji su joj inspiracija bili upravo njezini sinovi, a koji će omogućiti mamama i tatama da se bolje naspavaju. Naime, uz Baby sleep IGLOO bebe se neće otkrivati tijekom noći pa će imati zdraviji i ljepši san, a samim time i kvalitetniji razvoj. Ovaj doista neobičan i prijeko potreban proizvod uskoro će biti dostupan na webshopu na kojemu već možete nabaviti druge praktične i istovremeno neodoljive stvari za bebe…

>> Pročitaj cijeli članak na Supermame