Novosti

DJEČJA SOBA – OAZA ZA SPAVANJE

slonic baby sleep dizajn interijera

PRONAŠLI SMO PRESLATKE DETALJE KOJI ĆE DJEČJU SOBU PRETVORITI U OAZU ZA SPAVANJE

 

by lediteur

Ove praktične, a tako neodoljive stvari za bebe osvajaju na prvu.

Da bi boravak s bebom bio što ugodniji, a njezina rutina spavanja lakša, pobrinula se jedna mama osmislivši fantastične proizvode uz koje će beba, a i roditelji, imati bolji i kvalitetniji san.

Jeste li već čuli za šuškalice? A za tješilice? Riječ je o preslatkim i inovativnim proizvodima za bebe koje je osmislila Mihaela, mama dvojice dječaka koji su je nadahnuli da snove pretvori u stvarnost. Nakon što je korporativni posao zamijenila kreativnim, napokon je dala oduška svojoj mašti i uobličila je u brend Baby sleep IGLOO koji je već osvojio srca mnogih mama, (a i ponekog tate).

Iza simpatičnog naziva brenda krije se istoimeni proizvod koji će bebama, ali i roditeljima osigurati bolji, neisprekidan sanBaby sleep IGLOO inovativan je i zanimljiv proizvod uz koji će bebe ljepše i zdravije snivati. Ovaj revolucionaran i jedinstven proizvod uskoro će biti dostupan na webshopu gdje vas čekaju i drugi neviđeni i zaigrani noviteti dječjih potrepština.

Uz ukrasne šuškalice i 4D ogradice odlazak u krevet novo je iskustvo Jedna od inovacija kojom brend Baby sleep IGLOO privlači pozornost svakako je ogradica ZAŠTITNICA koja čuva vašeg malog istraživača od udaraca kad se krene dizati na nožice. Osim što je elegantna i atraktivna oku, objedinjuje nekoliko stvari u jednom – ogradicu, ukras, igračku, zvečku, šuškalicu i didaktičke elemente čime će razbuditi sva bebina osjetila i privući je u krevet.  Ogradica ZAŠTITNICA lako se postavlja i skida radi pranja, pouzdano štiti od udaraca i ima praktičan džepić za dudu. Dolazi u nekoliko varijacija, kao 4D jastuk-ogradicaogradica sa šuškalicama ili klasična, a oblik, dimenzije i dizajn tkanine birate sami….

>> Pročitaj cijeli članak na lediteur