O nama

Mi smo mala sretna obitelj koja želi razveseliti Vaše obitelji sa našim NOVIM i INOVATIVNIM proizvodima za BEBE, a inspiracija su nam naša 2 mala sina, koji su nam u neprospavanim noćima šapnuli ideju i inspiraciju.

Kolekcija proizvoda za mame i bebe – Babysleepigloo nudi INOVATIVNE I PRAKTIČNE proizvode koji na zabavan način pomažu što ugodnijem boravku sa bebom i olakšavaju rutinu spavanja bebe i čine nezaboravnim i oku ugodnim Vaša dane i noći.

Posebnu pozornost u razvoju proizvoda posvećujemo sigurnosti djece, njihovom razvoju i potrebi da uče kroz igru kao i praktičnom načinom korištenja istih za roditelje.

Isto tako posvećujemo se posebnokvaliteti izrade i kvaliteti samih tkanina, kao spužvama koje koristimo u ogradicama. U našoj ponudi možete pronaći najkvalitetnije tkanine izrađene pomoću novih tehnologija koje omogućavaju proizvodnju artikala modernog dizajna i mekoće tkanine, uz istovremeno održavanje kvalitete i elastičnosti materijala od kojih su izrađeni.

Kao rezultat toga sve iz naše ponude možete sigurno koristiti dugi niz godina- i za vašu drugu bebu ili pokloniti nekom svom.

Kako smo ekološki osviješteni naše proizvode prema vama šaljemo u kartonskim kutijama, i zapakirane samo u papirnate omote i pakiranja.

Slušamo i njegujemo dobar odnos sa VAMA-našim cijenjenim kupcima, volimo vaše prijedloge, sugestije, posebne zahtjeve za specifičnim proizvodima koje ponekad stavimo na u prodaju a vas još i nagradimo za ideju!
Zbog toga sve naše proizvode možemo napraviti u dimenzijama po Vašim željama.

Naš motiv je LIJEPO, PRAKTIČNO, ZABAVNO I UDOBNO. Sretni i naspavani mališani će se razviti u zdravu djecu, a roditeljima umanjiti brigu kroz noć.

S veseljem i poštovanjem, za sva pitanja Vam stojim na raspolaganju, ukoliko imate bilo kakav problem i pitanje oko naših proizvoda.

Mihaela Tokić i  Ekipa Babysleepigloo,

 095 378 0288

Mail   info@babysleepigloo.hr