Novosti

PAMETNA RJEŠENJA INOVATIVNI PROIZVODI ZA SIGURAN SAN BEBA – S HRVATSKIM POTPISOM! MAMA MIHAELA OSMISLILA IH POUČENA SVOJIM ISKUSTVOM

untitled 15

Jedan od najpopularnijih časopisa GLORIA je objavila prekrasan članak o Baby sleep igloo! Jednostavno ne možemo da Vam ga ne pokažemo i pohvalimo se 🙂      Hvala Gloria!!!

Mihaela Tokić osmislila je inovativne proizvode uz koje će beba, a i roditelji, imati bolji i kvalitetniji san. Hrvatski produkt dizajn u ulozi je zaštitnika sigurnog i boljeg sna za one najvažnije.

Spavanje novorođenčadi je tema kojoj svi roditelji posvete jako puno vremena. San je prirodno stanje, prespavana noć je cilj svakog roditelja, no bebe svejedno imaju vlastiti kaotični raspored. Baby sleep IGLOO naziv je brenda koji u svojoj ponudi ima proizvode koji će bebama, ali i roditeljima osigurati bolji, neisprekidan san.

Ovaj inovativan hrvatski proizvod objedinio je nekoliko segmenata – proizvodnja je pokrenuta u listopadu u Zagrebu, a dizajn je osmišljen u suradnji s poznatim hrvatskim ilustratorom Josipom Vranjkovićem koji se printaju u hrvatskoj tvornici u Varaždinu – Caspar design.

Jedna od inovacija kojom brend Baby sleep IGLOO privlači pozornost svakako je ogradica zaštitnica, zakrivljena “preko ruba ogradica” koja čuva vašeg malog istraživača od udaraca kad se krene dizati na noge.

Ovaj proizvod, zaštićen industrijskim dizajnom objedinjuje nekoliko stvari u jednom – ogradicu, ukras, igračku, zvečku, šuškalicu i didaktičke elemente čime će razbuditi sva bebina osjetila i privući je u krevet. Ogradica zaštitnica lako se postavlja i skida radi pranja, pouzdano štiti od udaraca i ima praktičan džepić za dudu. Dolazi u nekoliko varijacija, kao 4D jastuk-ogradica, ogradica s malim šuškalicama na čičak ili klasična, a oblik, dimenzije i dizajn tkanine birate sami….

Novost na tržištu su i zaštitne spužve, koje se proizvode u raznim duljinama na zahtjev, a koje se mogu koristiti na rubu krevetića od bebina rođenja te kroz sve vrijeme odrastanja kao zaštitu od udaraca na raznim opasnim predmetima u stanu: rubovima stolova, komoda, kreveta, staklenog i drvenog namještaja.

cijeli članak pogledajte na….

Gloria – Inovativni proizvodi za siguran san beba – s hrvatskim potpisom! Mama Mihaela osmislila ih poučena svojim iskustvom

 

Odgovori