Novosti

Baby sleep IGLOO ima sve za najslađe snove vaših mališana

igloo cijela5

Hvala potralu FEMINA.HR na divnom članku!!!

Kako bi boravak s bebom bio što ugodniji, a njezina rutina spavanja lakša, pobrinula se jedna mama osmislivši inovativne proizvode uz koje će beba, a i roditelji, imati bolji i kvalitetniji san. Napomena: Baby sleep IGLOO 4D ogradice, dekice, tješilice, šuškalice  toliko su slatke da im nećete odoljeti!

Spavanje novorođenčadi je tema kojoj svi roditelji posvete jako puno vremena. San je prirodno stanje, prespavana noć je cilj svakog roditelja, no bebe svejedno imaju vlastiti kaotični raspored. Baby sleep IGLOO naziv je brenda koji u ponudi ima proizvode koji će bebama, ali i roditeljima osigurati bolji, neisprekidan san. Ovaj inovativan hrvatski proizvod objedinio je nekoliko segmenata – proizvodnja je pokrenuta u listopadu u Zagrebu, a dizajn je osmišljen u suradnji s poznatim hrvatskim ilustratorom Josipom Vranjkovićem koji se printaju u hrvatskoj tvornici u Varaždinu – Caspar design.

Jedna od inovacija kojom brend Baby sleep IGLOO privlači pozornost svakako je ogradica zaštitnica, zakrivljena “preko ruba ogradica” koja čuva vašeg malog istraživača od udaraca kad se krene dizati na noge. Ovaj proizvod, zaštićen industrijskim dizajnom objedinjuje nekoliko stvari u jednom – ogradicu, ukras, igračku, zvečku, šuškalicu i didaktičke elemente čime će razbuditi sva bebina osjetila i privući je u krevet.  Ogradica zaštitnica lako se postavlja i skida radi pranja, pouzdano štiti od udaraca i ima praktičan džepić za dudu. Dolazi u nekoliko varijacija, kao 4D jastuk-ogradica, ogradica s malim šuškalicama na čičak ili klasična, a oblik, dimenzije i dizajn tkanine birate sami. Novost na tržištu su i zaštitne spužve, koje se proizvode u raznim duljinama na zahtjev, a koje se mogu koristiti na rubu krevetića od bebina rođenja te kroz sve vrijeme odrastanja kao zaštitu od udaraca na raznim opasnim predmetima u stanu: rubovima stolova, komoda, kreveta, staklenog i drvenog namještaja.

Baby sleep IGLOO u ponudi ima najslađe i najmekše dekice uz koje će vaša beba spavati kao u oblaku. Dolaze u jednoslojnoj, 2u1 i 3u1 varijanti pa možete odabrati onu koja vam najbolje odgovara. 3u1 dekica svakako je najpraktičnija jer su na jednoj strani nježni minky mjehurići ili najnježniji velur dok je druga strana od stopostotnog pamuka, pa je možete okrenuti na stranu koja odgovara vremenskim uvjetima te noći. Na dnu dekice je i zatvarač kroz koji lako umetnete poplun različite debljine, ovisno o godišnjem dobu. U ponudi su i prekrasne posteljine te pamučne plahte veselih boja koje će razveseliti djetetova i vaša jutra, a zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti trajat će godinama.

cijeli članak….

Femina.hr: Baby sleep IGLOO ima sve za najslađe snove vaših mališana

Odgovori