Novosti

39. Sajam Dani beba, djece i trudnica

foto 2 1200 x 800

Poštovani kupci i prijatelji,

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da smo ove godine od 08.-15.05.2021 opet kao novi izlagač predstavljeni na najvećem sajmu za mame i bebe  u regiji- DANI BEBA, DJECE I TRUDNICA .

Ove godine iznimno, zbog poznatih razloga sajam je opet ONLINE, pa ga možete pogledati bez obzira gdje se nalazili.

Pogledajte našu ponudu na linku  BABY SLEEP IGLOO – Dani beba

Na sve naše proizvode odobren je popust čak 25%, zato iskoristite priliku i uživajte u kupnji.

Mi smo mala sretna obitelj koja želi razveseliti Vaše obitelji sa našim NOVIM proizvodima, a inspiracija su nam naša 2 mala Čuda, koji su nam u neprospavanim noćima šapnuli ideju i inspiraciju. Kolekcija proizvoda za mame i bebe – Baby sleep igloo nudi INOVATIVNE I PRAKTIČNE proizvode koji na zabavan način pomažu što ugodnijem boravku s bebom i olakšavaju rutinu spavanja bebe i čine nezaboravnim i oku ugodnim Vaša dane i noći.

Proizvodi su INOVATIVNI, zaigrani, neviđeni, zabavna i vesela OPREMA za dječji krevetić , igračke, prijatelji i utjeha malom bebaču, noviteti dječjih potrepština koji će razbuditi sva osjetila djeteta i privući ga u krevet. Posebnu pozornost u razvoju proizvoda posvećujemo sigurnosti djece, njihovom razvoju i potrebi da uče kroz igru kao i praktičnom načinom korištenja istih za roditelje.

Naš motiv je LIJEPO, PRAKTIČNO, ZABAVNO I UDOBNO. Sretni i naspavani mališani će se razviti u zdravu djecu, a roditeljima umanjiti brigu kroz noć.
Zbog toga sve naše proizvode možemo napraviti u dimenzijama po Vašim željama.

S veseljem i poštovanjem,

Ekipa Baby sleep igloo

Za sva pitanja slobodno se javite na telefon ili mali.

Odgovori